SOCIAL MEDIA

lauantai 24. elokuuta 2024

Finlayson Art Area 2024



Finlayson Art Area järjestettiin nyt jo kymmenettä kertaa ja vielä on huominen aikaa käydä tutustumassa näyttelyihin eli 25.8 asti. Tämä on kolmas kesä, kun käymme täällä tyttöjen kanssa ja tavallisesti, kuten nytkin kävimme samalla reissulla myös Tallipihalla. Ne sijaitsevatkin lähes vieretysten.

Finlayson Art Arean 10.juhlavuoden näyttelyt sijaitsevat sisägallerioissa, alueen pihoilla ja kaduilla sekä Finnparkin parkkihallissa ja Finlaysonin kirkossa.


Vanhan tehtaan Kutomosali 1, pitää sisällään Katja Tukiaisen maalauksia ja Matti Hagelbergin kanssa toteutettuja installaatioita ja grafiikanteoksia. Maalaukset kulkevat Circus-teemalla, johon taiteilija on ammentanut vaikutteita vanhanajan sirkuksesta ja kiertolaiselämän nostalgiasta. Näissä teoksissa on monta aihealuetta, jotka tekevät näistä itselleni erityisen mieleenpainuvia ja puhuttelevia.



Alla: installaatio, Vanhan tehtaan Rautarappu.

Vanhan tehtaan Rautarapussa nähdään värikäs ja orgaanisesti kasvava tekstiiliteos, jonka on toteuttanut kuvataiteilija Kaarina Haka.



Yllä: Tapio Wirkkala, hopeaesineitä ja -koruja sekä Collection Kakkosen taidegrafiikan kokoelman helmiä

Alla: Charles Sandison, videoinstallaatio (Vanhan tehtaan Kutomosali 2)



Päämääränkujalla juhlitaan Finlayson Art Arean 10. juhlavuotta. Tapahtuman projektipäällikkö Katja Villemonteix on suunnitellut tämän ihanan värikkään katumaalauksen, Ilmapallomeri. 

Kaikkiin kohteisiin on ilmainen sisäänpääsy ja lisätietoja löydät sivulta www.finlaysonartarea.fi


Kierroksen jälkeen ostettiin jätskit ja suunnattiin vielä tallipihalle. 





Aurinkoa viikonloppuun♡













 

Lähetä kommentti