SOCIAL MEDIA

torstai 21. joulukuuta 2017

DIY Mausta itse suklaasi


Näihin sulaalevyihin voit itse valita haluamasi suklaamaut sekä mausteet.
Listaan alle meidän käyttämät raaka-aineet. Näihin sopii mainiosti myös erilaiset pähkinät, kuivatut marjat / hedelmät, pienet vaahtokarkit tai mitä ikinä keksitkään.


Tarvikkeet

-Suklaalevyjä oman maun mukaan
-Ranskalainen nougat
-Piparkakkuja
-Pakastekuivattuja mansikkalastuja



Sulata yksi levy suklaata vesihauteessa. Vesi kattilaan ja lautanen päälle ja siihen suklaa. Kun suklaa on sulanut kaada se leivinpaperilla vuoratun pellin päälle. Muotoile suorakaiteen muotoon.


Sulatin pari palaa toista suklaata ja kaadoin sen valkoisen suklaan päälle nauhoina jokapuolelle.
Lopuksi piirtelin kuvioita hammastikulla suklaaseen joilloin se leviää hieman marmoriseksi.


Tähän suklaaseen mausteeksi käytin pakastekuivattuja mansikoita.



Toiseen levyyn käytimme mausteeksi piparkakun muruja sekä ranskalaista nougaata. 
Tein suklaat illalla ja annoin niiden jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Veitsellä leikatessa kova suklaa halkeaa kauniisti erilaisiksi paloiksi.



Suklaan paketointi

-Sellofaania
-Pahvia
-Teippiä ( Meidän paperiteippi / Tiger)
-Foliopaperia


Leikkasin pahveista suorakaiteen muotoiset palat jotka vuorattiin foliolla.
Sellofaanin taittelin pahvin ympärille ja teippi alareunaan. 
Suklaat sisälle ja sulje teipillä.





Vielä ehtii loihtia herkut joululahjaksi tai omaan pöytään.
Tai miksei vaikka kakunkoristeiksi.


-Marjut-


Seuraa blogia facebookissa TÄÄLTÄ

sekä instagramissa TÄÄLTÄ























Lähetä kommentti